A csirkecombokról fejtsük le a bőrét, és éles késsel metsszük ki belőle a csontokat. A csonton maradt húst faragjuk le, és a kapott húsokat vágjuk hasonló n
A csirkecombokról fejtsd le a bőrt, csontozd ki.A húst vágd apró darabokra, serpenyőben melegített olajba dobd bele, és erős tűzön pirítsd meg. Ízesítsd só
Elkészítése ugyan az, mint a becsinált csirke spárgával receptnek, csak itt spárga helyett, karfiolt használunk.
A pirított kenyeret turmixba tesszük, és összeturmixoljuk a pisztáciával, fokhagymával, az olívaolajjal, sóval, borssal és a fűszernövényekkel. Ezután a saj
A kelbimbót megtisztítjuk, a nagyobbakat félbevágjuk. A köménymaggal és 2 gerezd fokhagymával megfőzzük.
A kacsamelleket félbevágjuk, bevagdossuk a bőrt, g
A szalonnát kis kockákra vágjuk, a sárgarépát megtisztítjuk, felkarikázzuk, a vöröshagymát megtisztítjuk és felszeleteljük. A kelkáposztát kettészeljük,
Daraboljuk fel a grillcsirkét, majd a mellet és a combokat is vágjuk ketté. Sózzuk, borsozzuk a részeket, majd forgassuk bele őket lisztbe, és tegyük egy kivajaz
A bort és a szójamártást összekeverjük, majd ebben pácoljuk 30 percig a húst. Ezután 4-5 percig sütjük, majd félretesszük. A visszamaradt zsiradékon megpir
Ugrás a lap tetejére >>