A vajat felhevítjük, majd a kacsa minden oldalát megpirítjuk benne. Utána kiszedjük, majd a felszeletelt gombát megpirítjuk a vajon. Hozzáadjuk a lisztet, majd f
A hagymát, fokhagymát megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a fűszereket, kevés vizet, és megpároljuk benne a megtisztított, felaprított húsokat. Ha a hús már m
A kacsát feldaraboljuk, a sárgarépát, hagymát és zellert kis kockákra vágjuk. A zsályát és a rozmaringot felaprítjuk. A paradicsompüréhez hozzáadunk fél d
A húst felcsíkozzuk, a szalonnát és a hagymát felkockázzuk, majd mindhármat pirítani kezdjük olajon, közben sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk az összepréselt fo
1 evőkanál olajat melegítsünk fel a vokban. A kacsa felét rázogatva-dobálva 3-4 perc alatt süssük ropogósa, majd tegyük félre. A másik felét is süssük meg
A tésztát főzzük meg a csomagolása szerint. Szűrjük le és tegyük félre. A cérnametéltet vágjuk durvára. Keverjük össze a cérnametéltet, a kacsát, az ub
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom