Vágjuk fel nagyon apróra a pulykahúst és jól pirítsuk meg az összevágott hagymával az olívaolajban. Ha átsült dolgozzuk hozzá a tejszínt és a karikára vá
A jércemelleket szúrjuk fel. A sajtot reszeljük finomra, dolgozd össze a puha vajjal. Sóval, őrölt borssal, reszelt szerecsendióval fűszerezzük..
A húsdarabok
A csirkét megtisztítjuk, a bőrét leszedjük, a húsát darabokra vágjuk. Gyömbérrel és csillagánizzsal fűszerezzük, kevés vizet adunk hozzá, és készre pár
Ujjnyi karikákra szeleteljük az almákat. Megfőzzük a rizst. Serpenyőben megpirítjuk a darált húst, sózzuk, némi kakukkfűvel ízesítjük. Mikor már félig me
A húst finomra daráljuk. A felaprított hagymát és fokhagymát forró olajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a húst, és megpirítjuk. Megfűszerzük, belekeverjük a
A fácánt megtisztítjuk, feldaraboljuk, majd főzni kezdjük. Sóval, borssal ízesítjük, majd egy idő után beletesszük a felszeletelt répát, gyökeret és gomb
A kacsaaprólékot egy lábosba tesszük, felöntjük vízzel, majd főzni kezdjük. Közben sózzuk, majd forrás után hozzáadjuk a felszeletelt zöldségeket. A zsí
Tepsibe olajat vagy zsírt öntünk, és megszórjuk fokhagymadarabokkal. Amikor serceg a zsír, belerakjuk a combokat, mellet, hátat. Sütés közben párszor megforgat
Ugrás a lap tetejére >>