» 3 vékony szeletekre vágott, bőrös kacsamell » 150 g cukorborsó » 1 cikkekre vágott lila hagyma » 2 gerezd fokhagyma, zúzva » 3 evőkanál világos szójaszósz » 2 teáskanál finomcukor » 1 evőkanál ázsiai szezámolaj » 3 evőkanál mogyoróolaj » főtt tészta a tálaláshoz
1 evőkanál olajat melegítsünk fel a vokban. A kacsa felét rázogatva-dobálva 3-4 perc alatt süssük ropogósa, majd tegyük félre. A másik felét is süssük meg. A maradék olajat is melegítsük fel a vokban, dobjuk bele a hagymát és a fokhagymát. Pirítsuk meg 2 perc alatt, rázogatva-dobálva. Öntsük bele a szójaszószt, a szezámolajat és szórjuk bele a cukrot. Süssük még 1 percig. Adjuk hozzá a cukorborsót és még 1-2 percig süssük. Főtt tésztával tálaljuk.
Elkészítési idő 22 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom