A csirkét megtisztítjuk, majd vajat hevítünk, és megfuttatjuk rajta. Kiszedjük a vajból, és melegen tartjuk. A vajra tesszük a gombát, és barnára sütjük. K
A szilvát a borba áztatjuk, a szalonnát felkockázzuk, zsírját kisütjük, majd kivesszük a zsírból. A hagymát felkarikázzuk, a gombát felszeleteljük, majd a
A gombát felszeleteljük, meglocsoljuk a citromlével. A kacsa bőrét bevagdossuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a fűszerkeverékkel. Ezután 2-2 percig pirítjuk mi
Egy tűzálló tálat kenjünk ki olajjal. Az aljára tegyünk hámozott, felkarikázott burgonyát. Sózzuk meg, és rakjuk rá a feldarabolt csirke csontosabb részeit.
A gombát megpucoljuk, majd ledaráljuk, és megborsozzuk. A húst kicsontozzuk, ledaráljuk, megsózzuk, majd 3 tojással és a gombával összedolgozzuk. Kis fasírtoka
Egy edénybe tegyük bele a húst, öntsük rá az olajat, adjuk hozzá a bort, és a rozmaringot. Ízestísük sóval és borssal. Forgassuk össze, takarjuk le, és hag
A combokat csontozzuk ki, és kenjük be olajjal, majd hagyjuk állni fél órát. A maradék olajon fonnyasszuk meg a hagymát, majd sózzuk és borsozzuk. Adjuk hozzá
A nyakról leszedjük a bőrt, de vigyázzuk, hogy ne szakadjon el. A nyakakat húslevessel felengedjük, majd puhára főzzük. Kiszedjük, és leszedjük a húst a cson
Ugrás a lap tetejére >>