A csirkét megtisztítjuk, megmossuk, kívül-belül sózzuk, és majoránnával ízesítjük. Az almákat megmossuk, meghámozzuk, félbevágjuk, és magházát kiszedj
A csirkét vágjuk félbe, majd húskalapáccsal kicsit ütögessük meg. A krémsajtot keverjük össze annyi sóval, hogy erősen sós legyen, majd adjuk hozzá a több
Keverjük össze az olajat, a citromhéjat és levet, a fokhagymát, a petrezselymet. A csirkemellet tegyük a pácba, sózzuk, borsozzuk. melegítsük fel a grillserpeny
Egy tálban elkeverjük a salátaleveleket a borecetes mártásban, majd hűtőbe tesszük. Egy másik tálban összekeverjük a felaprózott hagymát, a levest, a kaprot
A csirkét sózzuk és borsozzuk meg, és lefedve tegyük 2 órára hűtőbe. Grillezés előtt 20-30 perccel vegyük ki a hűtőből, hogy melegedjen. Készítsük elő
A csirkecombot megsózzuk, és fűszerezzük. Vajat teszünk a tetejére és megsütjük. A burgonyát és a többi zöldséget sós vízben megfőzzük. Amikor kész, a
Keverjük össze az olajat, a lime-levet, a csilit, a római köményt, majd adjuk hozzá a csirkét, sót és borsot. Keverjük jól össze, fedjük le, és tegyük 2 ó
Vegyük ki a fürjek gerincét és a nyakukat. A darabokat nyomjuk laposra. Keverjük össze a kínai szilvaszószt és fűszerkeveréket. A húst tegyük bele a pácba.
Ugrás a lap tetejére >>