Habverővel keverjünk össze 65 ml vizet és a mártás hozzávalóit. Forraljuk fel, majd csökkentsük a lángot, és forraljuk még 1 percig. A combokat kenjük be s
A csirkemellet felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk és vajas-olajos keverékben megsütjük. Ezután a falkarikázott újhagymát pirítani kezdjük
Rácsmintásan vagdaljuk be a melleken lévő zsírt, majd dörzsöljünk bele némi sót. Egy tálban keverjük össze a pácléhozzávalóit, majd ezzel pácoljuk be a
Egy nagy jénai aljára szalonnát teszünk, majd egy sor gyöngytyúkot. A gombát zsíron megpirítjuk, borssal, petrezselyemmel és hagymával ízesítjük, majd ebbő
A combokat sózzuk és borsozzuk meg, és olvasztott vajban pirítsuk meg mindkét oldalukat. Csöpögtessük le, és tegyük félre. Az almát hámozzuk meg, magozzuk ki
A combokat pácoljuk be a citrom levébe és reszelt héjába. Pároljuk meg a hagymát, az almát. Ízesítsük curryporral, a joghurttal, sóval és borssal. Tegyük be
A gyöngytyúkot egy lábosba tesszük, felöntjük sós vízzel, majd főzni kezdjük. Forrás után a feldarabolt zöldségeket, a petrezselymet és a bazsalikomot is b
A hagymát vajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a rizst, sózzuk, felöntjük vízzel, és így kb. 10 percig főzzük. Ezután beletesszük a répát, a paprikát, a chi
Ugrás a lap tetejére >>