» A mártáshoz: » 125 ml ketchup » 4 ek. bourbon whiskey » 2 ek. barna cukor » 1 ek. barna cukor » 1 ek. melasz » 1 ek. Worcester-szósz » 1 ek. dijoni mustár » 1 ek. almaecet » fél tk. vöröshagyma-granulátum » fél tk. durva szemű tengeri só » 1/4 tk. kíni ötfűszer-keverék » 6 kacsacomb » 2 tk. durva szemű tengeri só » 1 tk. csilipor » 1 tk. frissen őrölt fekete bors
Habverővel keverjünk össze 65 ml vizet és a mártás hozzávalóit. Forraljuk fel, majd csökkentsük a lángot, és forraljuk még 1 percig. A combokat kenjük be sóval, a csiliporral és a borssal. Pihentessük a húst sütés előtt 20-30 percig.
Készítsük elő a parazsat a grillsütőben. a húst bőrös felével lefelé helyezzük a rácsra, és fedett grillsütőben süssük a combokat 30 percig. Tegyünk 8-10 brikettet a parázsra, majd fordítsuk meg a húst, és süssük tovább, míg a megsül. Az utolsó 10 percben kenjük be a húst a mártással.
Elkészítési idő: 55-60 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom