» 6 fürj vagy 4 tandori csirke » 150 g cukorborsó » 250 ml kínai szilvaszósz » 1 csomó zsenge bok choy » 1 teáskanál kínai ötfűszerkeverék » párolt rizs a tálaláshoz
Vegyük ki a fürjek gerincét és a nyakukat. A darabokat nyomjuk laposra. Keverjük össze a kínai szilvaszószt és fűszerkeveréket. A húst tegyük bele a pácba. A grillserpenyőt kissé olajozzuk ki és melegítsük fel. A fürjeket időnként megforgatva süssük, közben locsoljuk meg a szósszal. Kb. 20 percig süssük. Közben a cukorborsót és a bok choyt vízgőz fölött 2-3 perc alatt pároljuk meg. A húst a rizzsel és a zöldségekkel tálaljuk.
Elkészítési idő 30 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom