A madarat megtisztítjuk, majd nyolc darabba vágjuk, és hideg vízben főzni kezdjük. Amikor forr, lehabozzuk, és a fűszerekkel ízesítjük. Félpuhára főzzük, m
A libát sózzuk, borsozzuk, majd a felnegyedelt almával és a megy felével megtöltjük, megtűzzük. Tepsibe tesszük, aláöntünk 2-3 deci vizet, majd magas fokozat
A meggybefőttet szűrjük le és a levét tegyük félre.
A vajat hevítsük fel és néhány perc alatt dolgozzuk össze a mézzel, majd keverjük hozzá a meggyet is.
Rácsmintásan vagdaljuk be a melleken lévő zsírt, majd dörzsöljünk bele némi sót. Egy tálban keverjük össze a pácléhozzávalóit, majd ezzel pácoljuk be a
A csirkét megtisztítjuk, feldaraboljuk, és forró olajon megsütjük. A maradék olajban megpároljuk a felaprított fokhagymát. Kevés vizet adunk a liszthez, majd a
Törjük simára a fokhagymát, chilit, mogyoróhagymát, koriandert, citromfüvet, rákkrémet. Keverjük hozzá az őrölt fahéjt és a tamarindkrémet.
Forrósítsu
A tisztított combokat megfűszerezzük, megpirítjuk a zsírban. A hús zsírjában megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, a húshoz öntjük, hozzáadjuk a paradicsompü
A megtisztított félbevágott csirkemell-darabokat bevagdosom, sózom, borsozom a husikat, majd a kávédarálóban összepépesített 5 evőkanálnyi szezámolajat és
Ugrás a lap tetejére >>