Törjük simára a fokhagymát, chilit, mogyoróhagymát, koriandert, citromfüvet, rákkrémet. Keverjük hozzá az őrölt fahéjt és a tamarindkrémet.
Forrósítsunk fel olajat, tegyük bele a csirkedarabokat, és süssük barnára.
Tegyünk egy másik serpenyőbe fűszerkrémet, és pirítsuk meg. Öntsük rá a húslevest, majd tegyük bele a húst.
Lefedve főzzük 30 percig, míg meg nem puhul. Keverjük hozzá a halszószt és a mogyoróvajat, és főzzük tovább.
Ízesítsük, szórjuk meg a tetejét pirított földimogyoróval.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom