» 4 szép halfilé » só » őrölt bors » 2 citrom » kevés olivaolaj » fél maréknyi kapribogyó » 1 csokor metélőhagyma » 1 kis üveg konzervbab
a halfiléket sózzuk meg, locsoljuk meg citrom levével. Egy serpenyőben forrósítsunk fel olajat, tegyük bele a szeleteket, és süssük meg mindkét oldalát. Lapát segítségével forgathatjuk.
Ha a hal elkészült, szórjuk meg borssal, szórjunk rá kapribogyót, a lecsepegtetett babot, és néhány másodpercig rázogasd tovább nagy láng felett.
A tetejére apróra vágott metélőhagyma kerüljön, egy-két karika citrom, és már tálalhatjuk is.
Köretként főt burgonyát ajánlunk: héjában, petrezselyemmel, kockára vágva.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom