A fácánt sózzuk, borsozzuk, majd a felaprózott aprólékot a hasüregekbe töltjük, és letakarjuk őket szalonnával. Ezután kevés vajon megpirítjuk, majd vizet
A madarat feldaraboljuk, a mellét és combjait sózzuk, borsozzuk, majd olajat hevítünk, és megsütjük rajta. A többi húst lefejtjük a csontokról, majd a felapr
A fácánt megtisztítjuk, lábait félig, nyakát egészben levágjuk, a belsőségeket kiszedjük. Megkötözzük, szalonnaszeleteket tűzünk a bőrébe, és sóval í
A krumplit megfőzzük, meghámozzuk, a káposztát felcsíkozzuk. A hagymákat egy kivételével felaprózzuk, az egyet pedig babérlevéllel, szegfűszeggel megtűzdelj
A lecsöpögtetett csicseriborsót tegyük turmixgépbe a hagymával, a fokhagymával, a köménnyel, a korianderrel és a cayenne borssal, majd az egészet mixeljük sim
A lecsöpögtetett csicseriborsót tegyük turmixgépbe a hagymával, a fokhagymával, a köménnyel, a korianderrel és a cayenne borssal, majd az egészet mixeljük sim
A libacombokat megtisztítjuk, majd besózzuk, és kuktában 3 dl vízzel puhára pároljuk. Utána tepsibe tesszük és bekenjük a mézzel, majd pirosra sütjük.
M
a csirkemellbe vágjunk zsebet, tegyük bele a feta sajtot, a bazsalikomot és a szárított paradicsomot. Fogpiszkálóval zárjuk össze. Öntsük az olajat egy serpeny
Ugrás a lap tetejére >>