a
csirkemellbe vágjunk zsebet, tegyük bele a
feta sajtot, a
bazsalikomot és a szárított
paradicsomot. Fogpiszkálóval zárjuk össze. Öntsük az olajat egy serpenyőbe, melegítsük fel, és a csirkét oldalanként 3 percig süssük. Öntsük hozzá a fűszeres
paradicsomszószt és a vizet. Forraljuk fel, majd takarjuk le és alacsony hőfokon főzzük, amíg megpuhulnak. A
burgonyát forró,
sós
vízben 10-15 perc alatt főzzük puhára. Szűrjük le, csöpögtessük le és tegyük vissza az edénybe. Adjuk hozzá a
vajat, és pürésítsük. A
csirkemellet a
burgonyapürével melegen tálaljuk.
Elkészítési idő 35-40 perc.
Nehézségi fok 1.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>