Fok
hagymavaj:
Keverjük össze a
vajat, a
fokhagymát, a petrezselymet és a
tabasco szószt.
A
vajat nyomokdjuk a csirke bőre alá, majd tegyük a húst 1 órára a hűtőbe.
Püré:
Egy lábosban forraljuk fel a babot, az alaplevet és a
hagymát. Vegyük kisebbre a lángot, és főzzük puhára a babot. Vegyük le a tűzről, és hagyjuk kihűlni.
A grillsütőt melegítsük elő. Kenjük meg a csirkét olajjal,
sózzuk,
borsozzuk. Süssük meg a grill
rácson.
A babot keverjük simára a robotgépben, majd
sózzuk és
borsozzuk.
Keverjük össze a bor
ecetet és a
mustárt, fokozatosan adjunk hozzá 2 ek. olajat, és
sózzuk,
borsozzuk. Az egészet öntsük a rukkolára.
Tálaljuk a csirkét a rukkolával és a babpürével.
Elkészület: 30 perc.
Főzési, sütési idő: 1 óra.
Nehézségi fok: 2.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>