Vágjuk ki a fürjek gerincoszlopát, és terítsük ki őket. A páchoz keverjük össze a hozzávalókat, és forgassuk bele a fürjeket. Tegyük 4 órára a hűtőbe.
Melegítsük elő a grillsütőt.
A mártáshoz a hozzávalókat tegyük lábosba, és forraljuk fel. Vegyük kisebbre a lángot, és főzzük sziruposra. Grillezzük meg a fürjeket, majd forrón tálaljuk a mártással meglocsolva, és a mandulával megszórva.
Előkészület: 30 perc.
Sütési idő: 15-20 perc.
Nehézségi fok: 2.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom