A megtisztított kakast darabokra vágjuk. A
szalonnát felkockázzuk, megpirítjuk, és rátesszük a felaprított
hagymát. A megtisztított
gombát hozzáadjuk a
szalonnához, az összezúzott
fokhagymával együtt. A
vajat felforrósítjuk, és megpirítjuk rajta a húst. Hozzáadjuk a
hagymás-
gombás
szalonnát, és
sóval,
borssal ízesítjük. Felengedjük a
pálinkával, majd beletesszük az összekötözött répát, pórét és
zellert. A
zöldfűszereket szintén összekötjük, és hozzáadjuk. Hozzáöntjük a bort, és fedő alatt 60 percig főzzük. Utána eltávolítjuk a zöldségeket és a fűszereket, majd
bagettel tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>