» 100 g kukoricadara » 8 vékony szelet sajt » 8 szelet szalámi » 2 tojás » 80 g liszt » 100 g zsemlemorzsa » étolaj » só és bors » 5 dl víz
A kukoricadarát pároljuk 5 percen keresztül sós vízben, majd szűrjük le. Terítsük szét és pohárral képezzünk belőle 16 tallért. Ugyanilyen alakzatot vágjunk a sajtból és a szalámiból is. Rétegezzük egymásra úgy, hogy a búzadarás rész legyen kívül, középen pedig a sajt és a szalámi legyen.
Panírozzuk a tallérokat lisztbe, felvert tojásba és végül zsemlemorzsába. Felhevített olajban mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom