A fele
vajat felforrósítjuk, majd a felaprított
hagyma felét megfuttatjuk rajta. A
parajt megmossuk, lecsöpögtetjuk, majd a
hagymához adjuk. Lefedve, alacsony fokozaton 10 percig főzzük.
sóval,
borssal ízesítjük, majd leszűrjük. A pulykaszeleteket behasítjuk, majd megtöltjük őket 1 szelet
sonkával és 2 evőkanál
parajjal. A nyílást bezárjuk, majd a többi
vajat is felforrósítjuk, és megsütjük rajta a húst. Utána kiszedjük, és
sóval,
borssal ízesítjük. A megmaradt
vajon megpirítjuk a felkockázott
szalonnát és a
hagyma másik felét. A maradék
parajt elsimítjuk egy tálon, rátesszük a pulykát, rálocsoljuk a
szalonnás
hagymát, és
burgonyapürével tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>