A libát bő, lobogó forró vízben tíz percig főzzük, majd lecsepegtetjük. Nyakánál fogva fellógatjuk egy száraz, jól szellőző helyiségben és ecsettel bekenjük a mézből, juharszirupból és szójaszószból készült mártással. Mindezt négyóránként megismételjük egy egész napon át, majd másnap egy tűzálló tálba helyezzük, előmelegítetlen sütőbe tesszük 150 oC-ra és fél órát sütjük. A fél óra elteltével a sütőt kisebb fokozatra állítjuk és 120 oC-on sütjük tovább kb. egy órán keresztül. Aztán újra visszakapcsoljuk a sütőt 150 oC-ra és még tizenöt percig sütjük, majd melegen tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom