» 3 kicsontozott, feldarabolt csirkemell » 400 g jázminrizs » 125 g zsenge ázsiai zöldsaláta » 2 evőkanál édes thai csiliszósz » 2 evőkanál frissen facsart lime-lé » 1 evőkanál világos szójaszósz » 1 evőkanál finomra vágott koriander
Forraljunk sós vizet egy fazékban, szórjuk bele a rizst és 10-15 perc alatt főzzük puhára. Szűrjük le és csöpögtessük le. A csirkét húzzuk beáztatott hurkapálcára. Keverjük össze az édes csiliszószt, a lime-levet, a szójaszószt és a koriandert. Tegyük a csirkét a pácba. Melegítsük fel a grillserpenyőt, és a nyársakat időnként megforgatva süssük meg. A kebabot főtt rizzsel és zsenge ázsiai zöldsalátával tálaljuk.
Elkészítési idő 26-30 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom