Libamellet ledaráljuk. Hozzáadjuk a
tejben leáztatott zsemlét.
sózzuk,
borsozzuk,
fokhagymázzuk. Egy
tojást beleütünk.
hagymát finomra vágjuk, lepirítjuk, és a darált húshoz adjuk.
Káposztát lereszeljük. Edénybe cukrot karamellizálunk, és hozzáadjuk. Szegfűszeget,
sót, és
fahéjat adunk hozzá. Lepirítjuk. Borral felöntjük,
ecetet adunk hozzá.
Főtt
burgonyát megtisztítjuk, karikára vágjuk. Bacont a
zsírjára pirítjuk. Hozzáadjuk a felkarikázott
hagymát, amit kicsit pirítunk, majd a
burgonyát és
sózzuk.
A darált libat
epertőből pogácsákat formázunk, és kisütjük őket.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>