A csirkét sózzuk meg, és zsírral kenjük be. Tegyük a rostra, tegyünk alá tepsit, és süssük pirosra.
Egy banánt, a melaszt, a mézet, a fokhagymát és 2 ek. olívaolajat összeturmixolunk, közben a chiliport, a köményt és a koriandert megpirítjuk. Ezután a fűsze
A húst sózzuk, borsozzuk, és 2 ek. vajon megpirítjuk. A szeleteket hőálló tálba tesszük, és melegen tartjuk. A bort a serpenyőbe öntjük, erős lángon elpár
Olajban hagymát dinsztelünk majd bele tesszük a kockára vágott húst és a kockára vágott burgonyát. Felengedjük 250 ml tejjel, fűszerezzük: só, pirospaprika,
A húsról leszedjük bőrt, majd kicsontozzuk, besózzuk, és bepanírozzuk, de a végén nem zsemlemorzsába, hanem a sajtba forgatjuk bele. A szeleteket tűzálló tá
A hússzeleteket klopfoljuk ki, majd fűszerezzük be sóval-borssal. Egy tálban keverjük össze a lisztet, a felolvasztott vajat, a tejszínt, a fűszereket (só, áni
A melleket bekenjük a pácsóval, majd éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap a tealeveleket wokba tesszük, ráhajtjuk a rácsot, és ezen sütjük a húst 15-20 percig
A csirkemelleket a fokhagymával bedörzsöljük, ráöntjük a citromlevet, majd sózzuk, borsozzuk. Így 20 percet sütjük, eközben egy lábosban a sárgabarackot és
Ugrás a lap tetejére >>