A csirke bőre alá tesszük a szalonnacsíkokat, majd a belsőség helyére rakjuk a félbevágott, kimagozott almákat. Így tepsibe tesszük, aláöntjük a bort, és
A csirkemellet csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. Egy tepsibe olajat öntünk, belekarikázzuk a hagymát. A csíkokat bacon-szalonnával egyesével betekerjük, a te
A csirkemelleket kissé kiklopfoljuk, majd besózzuk. Fogunk egy tálat, beletesszük a felkockázott szalonnát, a felaprózott hagymát, az összepréselt fokhagymát,
A szárnyasmájat turmixgépben aprítsuk össze, majd dolgozzuk simára a tejjel. Közben fűszerezzük sóval és borssal.
A tojásfehérjét verjük keményre, majd k
Az összes húst és a májakat ledaráljuk, majd hozzákeverjük a zsemlét, a tojást és a feldarabolt szarvasgombát. A libamájat megpirítjuk, feldaraboljuk, majd e
A fácán felesleges részeit eltávolítjuk, majd félretesszük. A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd paprikázzuk, sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk a fácánt
A felaprított hagymát, fokhagymát megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a fűszereket, felöntjük egy kevés vízzel. Eközben a feldarabolt zöldségeket külön edé
A combokat félbevágjuk, a bőrét bevagdossuk. A hagymát felaprítjuk, majd a felforrósított libazsíron megfuttatjuk. Rászórjuk a pirospaprikát, és hozzáadjuk
Ugrás a lap tetejére >>