A csirkemellet kicsontozzuk. A sajtot a tojássárgájával és a vajjal összekeverjük, majd sóval, borssal és szerecsendióval ízesítjük, és a húst megtöltjük
A májat felszeleteljük, sózzuk, a pástétomfűszerrel meghintjük, bort, konyakot locsolunk rá, majd éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap a szeleteket a fácán me
Lábát, fejét levágjuk. Ehető belsőségeket ledaráljuk, morzsával, fűszerekkel, petrezselyemmel, tojással és olajjal összekeverjük. Betöltjük a galamb belse
A petrezselymet felaprítjuk, a zsemléket beáztatjuk, és kinyomkodjuk, majd mindkettőt a vajjal kikevert tojásokhoz adjuk. Sózzuk, borsozzuk.
A jércék gégéjét
Belül sóval bedörzsöljük a kacsát. Máját, zúzát, háját ledaráljuk, és morzsával összeaprózott petrezselyemmel, egy felvert tojással, szalonnadarabokkal,
A tojásokat felverjük, majd a tejjel elkeverjük. Hozzákeverjük a kis kockákra vágott zsemlét. Hozzáadjuk a lereszelt gyömbért, a felaprított petrezselymet, a
A kacsamellekbe zsebet vágunk, majd megtöltjük a felaprózott zöldségekkel, sózzuk, borsozzuk, és megtűzzük. Ezután olajban megpirítjuk őket, majd 10 percig p
Húst egész apróra összevágjuk vagy ledaráljuk. Kb. háromszor annyi málékását keverünk hozzá, és apróra vágott szalonnát is tehetünk bele. Befűszerezzü
Ugrás a lap tetejére >>