A csirkemellet vágd ujjnyi csíkokra, hintsd meg sóval, borssal. Tedd őket először lisztbe, majd felvert tojásba és végül szezámmagba. Azután forró olajban s
A húst felcsíkozzuk, sózzuk, borsozzuk, majd először lisztbe, aztán tojásba, végül a szezámba forgatjuk őket. Így kisütjük, közben a spárgát puhára pár
Csirkemellet ujjnyi csíkokra vágjuk, besózzuk. Lisztbe és tojásba forgatjuk, és végül szezámmagba. Bő olajba kisütjük. Köretnek zöldséges rizst készítün
A megtisztított libát tűzálló tálba helyezzük, felkockázott vajdarabkákat szórunk rá, sóval, borssal ízesítjük és előmelegített 210 oC-os sütőben negy
Csirkét lepirítjuk. Hozzáadjuk a darabokra vágott répát, az összevágott káposztát, szójacsírát, szójaszószt, valamint egy kevés mézet. Pároljuk, hozzáa
A felaprózott hagymát vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felcsíkozott húst, és ezt is megpirítjuk. Annyi levest öntünk hozzá, hogy félig ellepje, sózzuk, b
A kacsákat megsózzuk, belül borsozzuk, és majoránnával megszórjuk. Előmelegített sütőbe tesszük, rálocsoljuk a bort, és negyed óráig magas hőfokon sütj
A sonkát és a gombát felcsíkozzuk, majd 10 dkg forró vajon megfuttatjuk. 8 dkg vajat összekeverünk a tojásokkal, sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk a szerecsendi
Ugrás a lap tetejére >>