A megtisztított zöldségeket nagyobb zsülienre vágjuk,majd vajon megpároljuk az előzőleg csíkokra vágott hagymát,ha megpárolódott rárakjuk a csíkokra vágot
A kacsamellről a bőrt eltávolítjuk, majd sóval, borssal, kakukkfűvel bedörzsöljük, és olajban elősütjük. Ugyanebben a zsiradékban megsütjük a felcsíkozot
190°C-ra melegítsük elő a sütőt. Gázsütő esetén 5-ös fokozat. Nagyobb tepsibe öntsük az olajat. A burgonyakockákat terítsük benne szét és rakjuk közéj
Keverjük össze egy tálban a pác hozzávalóit. Tegyük a húst egy zacskóba, és öntsük le a páccal. Nyomjuk ki a levegőt, és zárjuk le. Forgassuk meg többsz
A feldarabolt májat meglocsoljuk a borral, majd sózzuk, borsozzuk. A tésztát kinyújtjuk, egy pástétomformába tesszük, majd úgy levágjuk, hogy egy centis széle
Egy serpenyőben megpirítjuk a felkarikázott újhagymát, majd hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát és a darált húst. Amint a hús kifehéredett, levesszük a t
Teljesen kész lecsóba elkeverünk 4 felvert, sóval ízesített tojást, és addig keverjük, míg megkocsányosodik.
A csirkét megtisztítjuk, majd sózzuk, borsozzuk, és vajban átforgatjuk. Hozzáöntjük a bort, a mustot és kevés vizet, majd így párolni kezdjük. Közben kevés
Ugrás a lap tetejére >>