A húsokat ledaráljuk, majd hozzákeverjük a zsírban pirított hagymát, fokhagymát, szalonnát, petrezselymet, fűszereket, tojásokat. Golyókat formálunk a húsb
A húst felszeleteljük, kikloffoljuk, megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. A hús zsírjába keverjük a vajat, pecsenyelét, és a húsra öntj
A húst ledaráljuk, és összekeverjük a tejbe áztatott zsemlével, vajban pirított hagymával, petrezselyemmel, fűszerekkel, tojással, tejszínnel. Golyókat form
Külön leszedjük a mellét, lábát és hátát. Kiklopfoljuk, lisztbe, majd felvert tojásba mártjuk és forró olajban kisütjük.
A csirkét darabokra szétszedjük, majd besózzuk. Egy jénaiba tesszük a szalonnát, majd erre a húsdarabokat, és a felkarikázott répákat. A felaprózott petrezse
A csirkemell szeleteket olajon megpirítjuk, majd félretesszük. A megmaradt olajat egy lábosba öntjük, majd beletesszük a karalábé egy részét, majd a húst. Só
A megmosott húst leszárítjuk, és félbevágjuk. A lekvárt elkeverjük a szójaszósszal, sóval, borssal és az olajjal, majd beletesszük a combokat. Utána egy vaj
A csirkét feldaraboljuk, sózzuk, borsozzuk. A felaprózott hagymát olajban megpirítjuk, majd beletesszük a húst. Amikor a hús megpirult, áttesszük egy lábosba,
Ugrás a lap tetejére >>