A kacsát feldarabolom, sózom, majd a zsíron hirtelen átsütöm, kiveszem és félreteszem. A zsírban átsütöm a szeletekre vágott hagymát, megszórom a finomra v
Tisztítsuk meg 6 citromfűszárakat. Hosszában vágjuk félbe, a maradékot finomra vágjuk. Az utóbbit összekeverjük a csirkével, a mogyoróhagymával, a csilivel,
A csirkét megtisztítjuk, sózzuk, borsozzuk. A zsemléket tejbe áztatjuk, majd kicsavarjuk, és egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a tojások sárgáját, a zsemlemorzs
Currykrém:
Pirítsuk meg a koriandert-és a rómaikömény-magot egy serpenyőben, majd tegyük egy mozsárba, és a sóval őröljük meg. Adjuk hozzá a hagymát, a c
A csirkéket elnegyedeljük, sózzuk, borsozzuk, kevés lisztet szórunk rájuk, majd olajban megpirítjuk őket. A megmaradt szaftba keverjük a vaj felét, majd ebben m
A kacsát megtisztítjuk, majd besózzuk, összezúzott fokhagymával, bazsalikommal, majoránnával és szurokfűvel ízesítjük. A répákat felkarikázzuk, az almát
A combokat bedörzsöljük a sóval, borssal, a fűszerekkel és a fokhagymával, majd kuktában lévő olajban kisütjük őket hirtelen. Eztán felöntjük a borral, é
A húsról leszedjük a bőrt, felszeleteljük, majd besózzuk. A szalonnát kis kockákra vágjuk, a gombát, ha nagyok, négybe vágjuk. A szalonnát megpirítjuk, majd
Ugrás a lap tetejére >>