A pontyot megtisztítjuk be vagdossuk és szalonnával fokhagymával tűzdeljük.Közben kikeverjük a túrót a felsorolt fűszerekkel és reszelt fokhagymával.Ha megva
A szalonnát vékony csíkokra vágjuk, majd az alaposan megtisztított fácán mellét megtűzdeljük vele. Bedörzsöljük sóval, és a belsejébe tesszük a többi f
A gyöngytyúk szárnyait, lábait, nyakát, belsőségeit, eltávolítjuk, majd megmossuk, és kívül, belül megfűszerezzük. Beirdaljuk a tyúkot, és a résekbe sza
Megtisztítjuk a szárnyast, szárnyait visszahajtjuk, combjait a püspökfalathoz kötjük, megfűszerezzük kívül, belül, beirdaljuk, a résekbe szalonnát teszünk,
A pulyka szárnyait, lábait, nyakát, belsőségeit eltávolítjuk. A pulykát beirdaljuk, a résekbe szalonnadarabokat teszünk, megfűszerezzük, lábait a püspökfal
A megmosott hagymát leszárítjuk, és 2 cm-esre vágjuk. A fokhagymát összezúzzuk, és összekeverjük 3 evőkanál olajjal és a fűszerkeverékkel. A tyúkot 8 ré
Fácánt vagy tyúkot kibelezzük, és egy darab megsózott, beborsózott szalonnával megtöltjük. Lábat, nyakat levágjuk, és az egész szárnyast agyaggal bevonjuk.
A tyúkot megtisztítjuk, darabokra vágjuk, a máját és a zúzáját feldaraboljuk, és sóval ízesítjük. A zsírt felforrósítjuk, majd a felaprított hagymát me
Ugrás a lap tetejére >>