Vágjuk vékony szeletekre a csirkemellet, süssük meg egy nagyobb serpenyőben, mikor már majdnem teljesen átsült a hús adjuk hozzá az apró darabokra vágott fokh
A hagymát, paprikát és paradicsomot felaprítjuk, a csirkét négybe vágjuk. A hagymát az olajon megpirítjuk, majd levesszük a tűzről, és belekeverjük a fűsze
A hagymát a fokhagymával együtt felaprítjuk, a paprikát és a húst felkockázzuk. Olajat forrósítunk, majd megfuttatjuk rajta a paprikát és a hagymát. Meghintj
A felcsíkozott húst megszórjuk a sóval, borssal, paprikával, majd vajon 5-6 percig sütjük. Ekkor meghintjük a liszttel, további 2-3 percig pároljuk, majd a gomb
A felkockázott szalonna zsírját kisütjük, majd ezen megsütjük a combokat. Hozzáadjuk a felszeletelt hagymát, majd felöntjük a levessel és a sherryvel és fél
Fogunk egy tálat, beleszórjuk a lisztet, majd sózzuk, borsozzuk, a többi fűszerrel és az összepréselt fokhagymával ízesítjük. Ebben megforgatjuk a feldarabolt
A húst felszeleteljük, kikloffoljuk, megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. A zsírját leöntjük, hozzáadjuk a vajat, spárgamártást, és ös
A csirkét megtisztítjuk, átmossuk, lecsöpögtetjük és 10 részre daraboljuk. Ezután hintsük meg sóval, valamint borssal.
Az almákat pucoljuk meg, szedjük ki a
Ugrás a lap tetejére >>