Zúzzuk össze mozsárban a fokhagymát, az oregánót, a sót és a csilipelyhet. Adjuk hozzá az olajat és a citromlevet, és dolgozzuk jól össze. A csirkét mossuk
A citromot főzzük 2 percig. Egy tesiben terítsük szét a burgonyát, tegyükrá a csirkemelleket, a karikára vágott kolbászt, és szórjuk meg petrezselyemmel. Sü
A melleket lapjában vágd félbe, verd ki finoman, sózd, borsozd. A zsenge spárgát dobd forrásban lévő, sós vízbe és 2 perc főzés után csepegtesd le. A húss
A szalonnát, májat, gombát felkockázzuk, és megpirítjuk a zsírban. Ezután hozzákeverjük a tojást, tejben áztatott zsemléket, petrezselymet, fűszereket, és
A húst olajon süssük meg, majd vegyük ki. A visszamarad zsiradékra öntsünk rá egy kevés fehérbort, tegyük bele a zöld borsot és a tejszínt. Forraljuk fel,
A csirkét sózzuk meg, a hasüregébe tegyünk egy kevés borsot és majoránnát, majd tegyük egy tepsibe. Locsoljuk meg egy kanál forró zsírral, és süssük piros
A csirkét tisztítsuk meg, jól mossuk át, csöpögtessük le és szórjuk meg sóval, valamint borssal. Ezután tegyük egy cserépedénybe és helyezzük köré a fel
A csirkét megmossuk, a mellüknél hosszában kettévágjuk, de nem vágjuk szét teljesen. A mellükkel lefelé tűzálló tálba tesszük, és megsózzuk. Két citrom
Ugrás a lap tetejére >>