A szójaszószhoz hozzákeverjük a szétzúzott fokhagymát, a mézet és a citromlevet, sózzuk, borsozzuk és összekeverjük.
A szárnyakat szétvágjuk, majd a pác
A szalonnát vékonyan felcsíkozzuk, majd a megtisztított fácánokat megtűzdeljük vele. Bedörzsöljük sóval, majd olajat forrósítunk, és megpirítjuk benne a f
200°C-ra melegítsük elő a sütőt. Gázsütő esetén 6-os fokozat. Rakjuk egy tepsire a fácánokat. Az olvasztott vajjal alaposan kenjük meg és sózzuk és borsoz
A galambokat besózzuk, borsozzuk, majd az aprólékot a vajjal a hasüregeikbe töltjük. A combokat összekötjük, majd magas fokozaton 45-50 percig sütjük. A pecsen
A combokat sóval, borssal, majoránnával bedörzsöljük, majd a sütőben készre sütjük. Eközben a krumplit meghámozzuk, és előfőzzük. A koktélparadicsomot,
Megtisztítjuk a szárnyasokat, szárnyukat visszahajtjuk, combjaikat a püspökfalathoz kötjük, megfűszerezzük őket kívül, belül, majd zsírral bélelt tepsibe a
A kacsát sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük a borral, és lefedve párolni kezdjük. Eközben világos rántást készítünk, felöntjük a tejjel, majd megint besűr
A hagymát felkarikázzuk, a paradicsomot és a paprikát elnegyedeljük, a húst besózzuk, borsozzuk. Ezután a húst alufólia alatt sütni kezdjük, majd amikor ár f
Ugrás a lap tetejére >>