A húst mossuk meg és vágjuk 2-3 cm-s darabokra. A megtisztított hagymát vágjuk karikára és pirítsuk meg az olajban, adjuk hozzá a húst. Adjunk alá egy kevés
A hagymát és egy csilipaprikát barnára pirítjuk, sózzuk, paprikázzuk (fűszerpaprika) majd beletesszük a feldarabolt tyúkot. Hagyunk a saját levében főni, ha
Elkészítése ugyan az, mint a serpenyős libacombnak, csak itt kacsacombot használunk.
A megtisztított, sózott combokat elősütjük a zsírban, majd egy lábosba tesszük. A hús zsírjában megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, hozzáadjuk a fűszereket
Serpenyőben mindkét oldalán egy-egy percig pirítjuk a sóval, borssal fűszerezett libamájszeleteket, és kiszedjük a serpenyőből, de ügyelve arra, hogy meleg ma
Elkészítése ugyan az, mint a serpenyős libacombnak, csak itt pulykacombot használunk.
Távolítsuk el a húsról az inakat. Ejtsük rombusz alakú bemetszést a bőrükbe. Szójaszószt, sherryt, olajat, borsot, csipetnyi sót keverjünk össze egy mély e
A libacombot megsózzuk, majd a babérlevéllel és az összetört borókabogyóval egy tálba tesszük, és 2-3 napig így érleljük. Ezután a húst megmossuk, majd a
Ugrás a lap tetejére >>