Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. 1 ek.
olívaolajat forrósítsunk fel egy serpenyőben, és pirítsuk benne 10 percig a darált húst és a felaprított
hagymát. Adjuk hozzá az édes
köményt, a
köményt, a
fahéjat, és pirítsuk 2 percig. Fedjük le, és pároljuk 10 percig. Keverjük össze a keményítőt a
vízzel, és öntsük a húsra. Pár percig keverjük, amíg kezd sűrűsödni.
Mossuk meg a
spenótleveleket, és főzzük 2 percig forrásban lévő
vízben. Szűrjük le. A
burgonyát mossuk meg, hámozzuk meg, és vágjuk karikára.
Öntsük a húst egy sütőtálba, tegyük rá a
spenótot, majd rá a
burgonyát, és a maradék húst, és a fenyőmagot. A te
tejére helyezzünk rá még egy réteg
burgonyát. Kenjük meg olvasztott
margarinnal, takarjuk le alufóliával, és süssük meg.
Előkészület: 25 perc.
Sütési, főzési idő: 1 óra 55 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>