A melleket lapjában vágd félbe, verd ki finoman,
sózd,
borsozd. A zsenge
spárgát dobd forrásban lévő,
sós
vízbe és 2 perc főzés után csepegtesd le. A hússzeletekre fektess 4- 5 szál
spárgát, csavard fel, és hústűvel rögzítsd. Majd szórd meg ételízesítő porral, locsold meg olajjal, és tedd a sütőbe. 220°C- on 20- 25 perc alatt süsd meg, közben néha locsold meg a saját levével. A mártáshoz a húslevest forrald fel, aztán tedd bele össze tördelve a pirított kenyeret, és ha kész öntsd turmixgépbe. Turmixold habosra, miután hozzáadtad a krém
sajtot. Ha már jó habos szórd bele a finomra vágott metélő
hagymát, ha úgy érzed ízesítsd
sóval, őrölt fehér
borssal. Ha megsült a hús tálalhatod is. Köretként párolt
rizst vagy petrezselymes új
burgonyát kínálhatsz mellé.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>