A tyúkot megtisztítjuk, darabokra vágjuk, a máját és a zúzáját feldaraboljuk, és
sóval ízesítjük. A
zsírt felforrósítjuk, majd a felaprított
hagymát megfuttatjuk rajta. Ráhintjük a piros
paprikát, hozzáadjuk a húst, a belsőségeket, az összetört
fokhagymát és a kömánymagot. Kevés
vízzel felengedjük, majd lefedve alacsony fokozaton főzzük. Ha elfővi a levét, vizet adunk hozzá. A leveszöldséget felkockázzuk, majd félpuhára főzzük. A
krumplit is felkockázzuk, majd ha a hús elkezd puhulni, hozzákeverjük a zöldséggel és annak főzőlevével együtt. Felöntjük
vízzel, beletesszük a lec
sót, majd készre főzzük.
A csipetkéhez összegyúrjuk a
lisztet a
tojással, majd
sóval ízesítjük, és a levesbe szaggatjuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>