A kacsákat meg
sózzuk, belül
borsozzuk, és
majoránnával megszórjuk. Előmelegített sütőbe tesszük, rálocsoljuk a bort, és negyed óráig magas hőfokon sütjük.
A
hagymát felszeleteljük, majd a
fokhagymával együtt a kacsák köré rendezzük, kisebb fokozatra kapcsoljuk a sütőt, alufóliával lefedjük, és készre pároljuk. A végén levesszük a fóliát, és megpirítjuk a te
tejét.
A májakat megsütjük, majd felaprítjuk. Utána 1 dl
pecsenyelében elkeverjük a
citrom és
narancslevet, fűszerezzük, majd felforraljuk. Utána belekeverjük a májat és a
tejszínt, felhevítjük, majd beleöntjük a brandyt. Csészékbe öntve tálaljuk.
A kacsákat feldíszítjük a gyümölcsökkel, és
burgonyával tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>