A
tojásokat felverjük, majd a
tejjel elkeverjük. Hozzákeverjük a kis kockákra vágott zsemlét. Hozzáadjuk a lereszelt
gyömbért, a felaprított petrezselymet, a
citromlevet, az összetört
fokhagymát, a
sót és a
borsot. Ha túl szilárd, kevés
tejjel fellazítjuk, ha túl lágy, zsemlemorzsát adunk hozzá.
A combokon a bőrt fellazítjuk, de úgy, hogy nehogy elszakadjon, majd a bőr alá betöltjük a
tojásos masszát. Ezután a nyílást hústűvel lezárjuk. A combokat be
sózzuk, majd tespibe tesszük. Egy pohár vizet öntünk alá. A tepsit alufóliával letakarjuk, majd a húst sütőben puhára pároljuk. Utána levesszük a fóliát, és a combokat megpirítjuk, hogy ropogósak legyenek.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>