A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, a fűszerekkel ízesítjük. Ezután a vajban átsütjük őket. A megmaradt zsiradékban megpirítjuk az elfelezett ba
Egy tálban összekeverjük a ketchupot, az olajat, a mustárt és a pasztát, majd sózzuk, borsozzuk, beleforgatjuk a felaprózott hagymát és petrezselyemzöldet is.
A megtisztított sertésfüleket egy lábosba tesszük, vizet öntünk hozzá. Hozzáadjuk a répát, a hagymát, a kakukkfüvet, a petrezselymet, sózzuk, borsozzuk. íg
A felhevített olajon pároljuk üvegsre az összevágott hagymát, majd dolgozzuk hozzá a zúzott fokhagymát és a felkockázott húst. Ha jól átsült keverjük hozz
A karajt fél centiméteres szeletekre vágjuk, minimálisan kikloffoljuk, enyhe sós vízben félpuhára pároljuk. A zsemlét tejbe áztatjuk majd kinyomkodjuk, húsdar
Az almát pucoljuk meg, magozzuk ki és vágjuk cikkelyekre.
A felhevített vaj és olaj keverékében futtassuk meg a felkarikázott hagymát, majd adjuk hozzá a húst
Az almákat pucoljuk meg, magozzuk ki, szeleteljük cikkelyekre és egy kis vajon futtassuk meg mindkét oldalát. Közben cukorral és fahéjjal ízesítsük.
Szórjuk
A húst kiklopfoljuk, majd vajon átsütjük, közben sózzuk. Rászórjuk a sajtot, de csak a sütés végén, hogy éppen hogy ráolvadjon. Ezután a sonkát megfuttatj
Ugrás a lap tetejére >>