A fehérbort sózzuk, borsozzuk, majd éjszakára ebben pácoljuk a bordákat. Másnap aztán grillen pirosra sütjük, és tálra tesszük. Előtte a felszeletelt póré
A húst kissé kiklopfoljuk, majd sózzuk, a fokhagymával bedörzsöljük, és 30 percig állni hagyjuk. Ezután olajon elősütjük, majd félretesszük. Eközben a pap
Melegítsük elő a grillsütőt, és egy sütőlemezt.
A padlizsánt szórjuk meg sóval, és hagyjuk 30 percig állni. Grillezzük meg a paprikát, majd tegyük celof
A húst a vajon megsütjük, majd félretesszük, a zsírján pedig megpirítjuk a hagymát. Egy tálban összekeverjük a cukrot, a sót, a paprikát, a szószt, az ecet
Melegítsünk elő egy sütőlapot a grillsütőn.
A fokhagymafejeket tekerjük alufóliába, tegyük a grillre, és időnként megforgatva süssük 10-15 percig. A bur
A paradicsomokokat mártsuk hirtelen forró vízbe, húzzuk le a héjukat, magozzuk ki és kockázzuk fel. A szardellát egy villával jól tördeljük össze.
Az össze
A húst felszeleteljük, megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. A zsírját leöntjük, hozzáadjuk a vajat, spárgamártást, és összefőzzük.
A bordából képezzünk koronaalakot, fűszerzzük sóval, valamint borssal és helyezzük egy alufóliával beborított tepsire.
Az összevágott hagymát és a zúzot
Ugrás a lap tetejére >>