A megtisztított húst vágjuk nagyobb kockákra, szórjuk meg sóval, valamint borssal és a felhevített olajban süssük meg 20 perc alatt. Majd dolgozzuk hozzá az ö
Egy tálban összekeverjük a szójaszószt, a sherryt, a gyömbért, az összepréselt fokhagymát és a keményítőt, majd beletesszük a felkockázott húst. Egy más
A felszeletel hagymát olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a gombát, és még 10 percig együtt főzzük. Ekkor tesszük bele a felkockázott húst és az olajbogyóka
A húst kis darabokra vágjuk, majd a felhevített vajon megpirítjuk. Utána a húst kiszedjük, felaprítjuk a hagymát, majd a vajon megpirítjuk. Felengedjük a borra
A húst sózzuk, borsozzuk, a fokhagymával és a köménymaggal fűszerezzük, majd sütni kezdjük. Kb. másfél óra után meglocsoljuk a roséval, és így pirosra s
180°C-ra melegítsük elő a sütőt. Gázsütő esetén 4-es fokozat. A sertéscombot hosszában hasítsuk félbe és terítsük szét. Sóval és borssal jó alaposan
A húst sózzuk, megkötjük, mint egy sonkát. Egy tálban összekeverjük a mézet, a mustárt, a curryt és kevés olajat, majd ezzel megkenjük a húst. Előmelegíte
A hússzeleteket tepsibe tesszük, majd sütőben készre sütjük őket. Eközben a felaprózott mogyoróhagymát olajon megpirítjuk, majd hozzákeverjük a mustárt é
Ugrás a lap tetejére >>