A megtisztított húst daraboljuk fel. A szalonna bőrét vágjuk le és kockázzuk fel az ananásszal együtt, a cukkinit pedig karikázzuk fel.
A húst szórjuk meg s
Daraboljuk fel a húst, majd dolgozzuk össze sóval, borssal, az olívaolajjal és a felaprított bazsalikommal. Hagyjuk néhány óráig pácolódni.
A szalonnát tisz
A lereszelt hagymát az olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a felkarikázott répákat, a felkockázott almát, az összepréselt fokhagymát, sózzuk, borsozzuk. Fe
Mártás:
Egy lábosban forraljuk fel a cukrot, a vizet és az ecetet. Adjuk hozzá a többi hozzávalót, és főzzük sűrűre. Szűrjük át egy szűrőn, és hagyjuk
A feldarabolt zöldbabot egy fóliára tesszük, sózzuk, borsozzuk, majd rárakjuk a szintén fűszerezett oldalast. Ezután a felkockázott krumplit mellérakjuk, kevé
Az olajon megpirított reszelt vöröshagymába elkeverjük a pirospaprikát. Ezután beletesszük a kockára vágott húst, lepörköljük, megsózzuk és a paradicsom
A húst vágjuk kockára. A hagymát aprítsuk fel, és zsírban pirítsuk meg, tegyük hozzá a pirospaprikát, a fokhagymát, a paradicsompürét, keverjük össze, és
A felcsíkozott húst lisztbe forgatjuk, majd olajban sütni kezdjük. Amikor már halványbarnára pirultak, hozzákeverjük a felszeletelt hagymát, zellert, köményt,
Ugrás a lap tetejére >>