A tarját vágjuk 4 szeletre, kissé verjük ki, sózzuk meg, majd forgassuk lisztbe. Forró olajban süssük ki.
A megtisztított húst fűszerezzük sóval, valamint borssal és az olajon pirírtsuk meg mindkét oldalát aranybarnára, majd adjuk hozzá a felszeletelt hagymákat é
A mogyorót tisztítsuk meg és szedjük le a bőrét.
A megtisztított és feldarabolt húst dolgozzuk össze a cukorral, a fűszerkeverékkel és a mogyoróval. Ezutá
A gombákat engedjük fel vízzel, hagyjuk benne 2-3 órán át, szűrjük le, majd mártsuk lobogó vízbe és csöpögtessük le.
A megtisztított és kicsontozott hú
Tisztítsuk meg a zöldbabot, hagyjuk egészben, majd enyhén sós vízben főzzük meg, és csöpögtessük le. A húst kockázzuk fel, majd pirítsuk meg a felhevített
A húst vágjuk 12 szeletre. Vágjuk félbe hosszában a baconszalonnát. Szedjük le a zsálya leveleit, összesen 24 darabra lesz szükségünk.
Helyezzünk el 2-2 zs
A combot kb. 12 dkg-os szeletekre vágjuk, majd sütőben elősütjük. A sonkát és a sajtot is felszeleteljük.
A hagymát felaprítjuk, a gombát felszeleteljük, ma
A kiveregetett hússzeleteket bedörzsöljük a fűszerkeverékkel, és pihentessük fél órán át. Ezután babérlevéllel és felkarikázott hagymával rétegezd egy
Ugrás a lap tetejére >>