A lábakat egy kuktába tesszük, sózzuk, hozzáadjuk a fokhagymát, majd felöntjük vízzel, és így készre főzzük. Ezután a lábakat kicsontozzuk, bepanírozzuk,
A húst sózzuk, borsozzuk, majd bepanírozzuk, és olajban kisütjük. Ízlés szerint valamilyen körettel kínáljuk.
A húst verjük ki, sózzuk meg, forgassuk lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába. Forró olajban süssük ki a hússzeleteket.
A húst kiklopfoljuk, bepanírozzuk (a zsemlemorzsához citromhéjat adunk), majd olajon átsütjük. Eközben a felaprózott hagymát kevés vajon-olajon megpirítjuk, m
A húst kiverjük, és megsózzuk. A gombát és a petrezselymet felaprítjuk, a sonkát vékonyra szeleteljük. A fokhagymát összezúzzuk. A húst beleforgatjuk a felv
A velőt tisztítsuk meg, és főzzük pár percig sós, ecetes vízben. Hagyjuk a lében kihűlni, majd csepegtessük le, majd amikor kihűlt vágjuk szeletekre. Sózzuk
A karajt óvatosan kiklopfoljuk és besózzuk.Jöhet a panírozás.
A húst először a lisztbe, utána a felvert tojásba , majd pedig a zsemlemorzsába forgatjuk. A
Főzzük meg a tésztát a csomagolása szerint. Szűrjük le és tegyük félre. hevítsük fel a vokot magas hőfokon, majd tegyük bele az olajat. A darált húst 4 pe
Ugrás a lap tetejére >>