Az almákat pucoljuk meg, vágjuk ki a magházat, szeleteljük kör alakúra és facsarjuk rá a citromot.
A zsíron pároljuk üvegesre az összevágott hagymát, majd
Készítsük elő a parazsat a grillsütőben. A hús széleit három helyen metsszük be. Mozsárban őröljük meg a borsot, a fokhagymát, a kakukkfüvet és a csilit.
A húst sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk, majd vajon mindkét felét 5-5 percig sütjük. Ezután a zsiradékban megpirítjuk a felkockázott hagymát, felöntjük a borr
Készítsük elő a parazsat a grillsütőben. A húsok mindkét oldalát kenjük meg olajjal, majd sózzuk és borsozzuk. A húst tegyük a grillre, és 7-10 percig süs
A sertésszeleteket kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk, és olajban sütni kezdjük. Ezután beletesszük a vajat is, majd a sült húsokat melegen tartjuk. Eközben m
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd egy kivajazott jénaiba tesszük. Megszórjuk a reszelt sajttal, megkenjük a tejföllel, majd kb. fél órára s
Tisztítsuk meg a húst, dörzsöljük be az olajjal, szórjuk meg sóval, valamint borssal és előmelegített sütőben fél óráig süssük.
A felszeletelt és át
A zöldborsot a húsba nyomkodjuk, majd vajon megsütjük. A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, ezen megpirítjuk a felaprózott hagymát, majd hozzáadjuk a
Ugrás a lap tetejére >>