» 4 szelet sertéskaraj » olívaolaj » tengeri só és frissen őrölt bors » 80 g rukkola, megmosva, és megtisztítva » 200 g gorgonzolasajt, 4 szeletre vágva
Készítsük elő a parazsat a grillsütőben. A húsok mindkét oldalát kenjük meg olajjal, majd sózzuk és borsozzuk. A húst tegyük a grillre, és 7-10 percig süssük, közben forgassuk meg. Indirekt hő felett süssük tovább, majd tegyük rá a rukkolát, fedjük le egy szelet sajttal. Zárt fedő alatt süssük még 5 percig.
Elkészítési idő: 22-25 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom