A húst megborsozzuk, olajban megsütjük, majd tálra tesszük. A visszamaradt zsiradékhoz keverjük a mártást, a levest és 1,25 deci vizet. Sózzuk, borsozzuk, öss
A sütőt melegítsük elő 170C ra. A hússzeleteket klopfolás után, ízlés szerint sóval, borssal ízesítjük. A serpenyőben felforrósított olajon oldalanként
A hússzeleteket vékonyra klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A vöröshagymát és a fokhagymát megpucoljuk, a vöröshagymát felkarikázzuk, a fokhagymát felaprózzuk.
Egy tálban összekeverjük a bort, a borsot, a szegfűszeget, a lekvárokat, a babérlevelet, a fahéjat és kevés olajat, majd egy napra vagy minimum egy éjszakára e
A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd vajon átsütjük. Ekkor felöntjük a levessel, így puhára pároljuk, majd tálra tesszük. A maradék lébe öntjük a
A húst a fokhagymával bedörzsöljük, majd fél órát állni hagyjuk. Sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk, majd vajon megsütjük. A pecsenyelébe keverjük a bort és a
Forraljunk vizet egy lábosban, és a rizst főzzük puhára 30 perc alatt.
Mártás:
Keverjük össze a hozzávalókat, és forraljuk fel. Vegyük kisebbre a lángot,
A felszeletelt zellert 2 ek. olajon 5 percig pároljuk, majd félretesszük. Egy tálban összekeverjük a szószt, a sherryt és a keményítőt, majd a felcsíkozott h
Ugrás a lap tetejére >>