A húst és a szalonnát ledaráljuk, majd összekeverjük, és beledolgozzuk a fűszereket. Ezután 5-6 órát hűvös helyen állni hagyjuk, majd a bélbe töltjük, é
A bőrkéből hengert csinálunk, összevarjuk, majd 2 napra sós vízbe áztatjuk. A sertéshúst és nyelvet sós vízben megfőzzük, majd amint kihűlt, ledaráljuk.
A tarját felszeleteljük, majd kiklopfoljuk. Fogunk egy tálat, beletesszük a feldarabolt sonkát, gombát, a felaprózott hagymát, a borsót, a petrezselymet, a tojá
Fűszerkeverék:
Pirítsuk meg zsiradék nélkül a borsot, a csilit, a koriander- és édesköménymagot, a borókabogyót, amíg illatozni kezd. Tegyük egy mozsárba,
A krumplit megtisztítjuk, majd felkarikázzuk, és olajban megsütjük, majd egy jénaiba tesszük. A szűzpecsenyét is felszeleteljük, átsütjük, majd a krumplihoz
Fogunk egy tepsit, beletesszük a hagymát, és a májat, majd meghintjük pirospaprikával. Az egészet teljesen puhára pároljuk, majd a levébe keverjük a lisztet é
A karajt kicsontozzuk, megtisztítjuk, majd megpirítjuk vajon. Eközben kevés tárkonyt szórunk rá, majd felöntjük vízzel, és így pároljuk. Az almát kimagozzuk
A felaprózott hagymát a zsírban megpirítjuk, majd sót, pirospaprikát szórunk bele. Ezután beletesszük a fokhagymát, a köménymagot, és felöntjük vízzel. A
Ugrás a lap tetejére >>