Tenyérnyi szeletekre vágjuk a dagadót, és késsel behasítjuk mindegyik szélét. Kikenjük mustárral. A megmaradt mustárt összekeverjük apróra vágott gombával
A húst kiklopfoljuk, megszórjuk sóval és borssal, majd minden szeletre teszünk egy sonkát, és rászórjuk a sajtot. A húst félbehajtjuk, megtűzzük, olvasztott
A megtisztított lábakat sós vízben puhára pároljuk. Eközben a felaprózott hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a darált húsokat, sózzuk, borsozzuk. Amint ki
Pucoljuk meg, szeleteljük fel a répát, pároljuk meg lobogó vízben és szűrjük le. Botmixerrel pürésítsük, majd dolgozzunk hozzá egy kis húslevest, a vaj fel
A húst hosszában bevágjuk, valamennyire szétnyitjuk, majd megkenjük a mustárral. Beletesszük a csemegeuborkát, a sajtot és a petrezselymet, majd megkötjük, és
A borda csontjait kivesszük, a húst kiklopfoljuk, majd mindegyikre egy-egy szelet sonkát és felkockázott sajtot teszünk. Megkötözzük, lisztbe forgatjuk, olajban
A csülköt félpuhára főzzük, majd felcsíkozzuk, és egy jénaiba tesszük. Felöntjük egy deci főzőlével, a tejföllel, majd rászórjuk az összepréselt fokha
Az oldalast szeletekre vágjuk, majd mindegyiket sózzuk, borsozzuk. Megkenjük őket ketcup-pal, majd bepanírozzuk, és olajban kisütjük őket. Végül ízlés szerin
Ugrás a lap tetejére >>